Team building la #Conac!

Știți care este diferența dintre un grup și o echipă?

 

Conacul Maria Theresa vă invită să vă petreceți team building-urile într-un cadru nobiliar.

Grupul este constituit din două sau mai multe persoane care săvârșesc o acțiune comună sau pe care îi apropie ceva. Un grup au obicetive impuse din exterior, responsabilitatea revine conducătorului, care este ales desemnat și formal, iar o altă caracteristică a grupului este reprezentată de normele formale.

Echipa are un sens cu totul diferit, chiar dacă componența echipei poate fi aceiași ca a grupului din punct de vedere numeric. O echipă are obiectivele alese și asumate, responsabilitatea este distribuită între membrii echipei, iar finalizarea sarcinilor este reprezentat de rodul efortului colectiv. Echipa se bazează pe comunitate.

Noi vrem să oferim tuturor organizațiilor posibilitatea de a-și forma o echipă. O echipă care să creadă în misiunea și viziunea organizației și să și-o asume, nu doar să respecte deciziile venite printr-o comunicare unidirecțională.

Slujitorii Conacului Maria Theresa s-au gândit că pentru o comunitate puterincă, atât la nivelul companiilor, cât și la nivelul comunității în care acestea activează, team building-urile pot aduce oamenii mai aproape, pentru o colaborare mai bună. Atâta timp cât angajații se simt bine în mediul de lucru, compania nu va avea de suferit. Și credem acest lucru, pentru că un teambuilding consolidează dialogul, reduce stresul, crește motivarea și cooperarea, permite o mai mare implicare din partea fiecărui membru al echipei și nu în ultimul rând, consolidează echipa.

Vrem să sărim în ajutor companiilor care au grijă de angajați și caută locuri ideale pentru teambuilding-uri. Oferim o sală de conferințe care are aceiași atmosferă nobiliară precum restul Conacului, iar în pachet sunt incluse toate mesele, în schimb barul este contra cost pentru băuturile alcoolice. Putem organiza activități de recreere, trasee montane sau plimbări cu bicicletele din Cristian. De asemenea, punem la dispoziție terenurile de tenis, sauna și sala de biliard contra cost.

 

Pentru detalii și rezervări: 0758 023 480.

 

Misiunea noastră este de a vă oferi o experiență ce vă va deschide toate simțurile.

Credem cu tărie că acesta este locul care vă va schimba percepția despre ce înseamnă relaxarea în mediul rural, îmbinând confortul secolului XXI cu decorurile unui conac autentic pentru a scoate la lumină cele mai nobile sentimente ale oaspeților noștri.

 

Vă așteptăm la Conacul Maria Theresa!

Leave A Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.