Nuntă la #Conac!

Conacul Maria Theresa vă invită să vă petreceți cel mai frumos moment într-un cadru nobiliar.

Nuntă la #Conac!

 

Cum ți-ai imaginat povestea prin care începi o nouă etapă din viață și care este primul lucru pe care ți l-ai dori să-l vezi în dimineața de după? Noi, la #Conac, ne imaginăm o nuntă pentru duci și ducese cu o dimineață senină la munte, o dimineață în care muntele îți oferă un echilibru aparte congruent cu aerul proaspăt din Mărginime. O ducesă care își bea cafeaua pe balconul #Conacului alături de duce și de un mic-dejun nobiliar, așa cum s-a dovedit a fi și seara de poveste.

Conacul Maria Theresa împlinește visul oricărui cuplu care ne trece pragul, visul care va constitui nunta dorită.  La #Conac, un asemenea basm poate fi organizat cu până la 120 de invitați pe un nivel sau de până la 200 de invitați pe două nivele, în restaurantul #Conacului, decorat cu obiecte care îmbie privirile și care crează o atmosferă de cinste. Generozitatea spațiului de dans oferă mirilor locul în care primul lor dans să devină ceva intim, desăvârșit și grațios, prin care privirile se întretaie de sentimente nobile, precum locul ales. Toată atenția invitaților va fi îndreptată spre personajele principale ale serii!

Fiecare nuntă devine o poveste frumoasă pentru miri, o poveste de care își aduc aminte cu drag, de aceea tot ceea ce ține de poveste trebuie să arate impecabil. Totul începe de la locația aleasă, o locație în care decorurile sunt oferite de #Conac în totalitate, cu fețe de masă special alese pentru aerul nobil pe care-l oferă zona Mărginimii, sfetnice cu lumânări și șevalete cu oglindă pentr lista invitaților. Băuturile, precum vinul sau țuica pot fi aduse de către miri, iar #Conacul pune la dispoziție open-bar contra cost pentru invitați. Meniurile încep de la 250 de lei de persoană, iar pachetul include și cameră matrimonială pentru miri.

De ce să alegi Conacul Maria Theresa pentru nunta ta de basm? Pentru că e un loc care îți oferă nenumărate posibilități de relaxare și distracție, precum piscine, teren de tenis, lac pentru pescuit, plimbări în aer liber, loc de joacă pentru copii. Pentru că aerul din Mărginime este unic și te face să te simți ca nou după o seară de distracție. Priveliștea este minunată, iar slujitorii #Conacului vor face tot ce le stă în putință pentru ca nunta de vis să devină realitate.

Pentru rezervări sau detalii suplimentare, contactați-ne la numerele de telefon 0746 481 199, 0758 023 480.

Vă așteptăm la noi pentru a vă împlini visul!

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *