Cazare la conac

Pentru relaxarea și starea de bine a clienților săi, Conacul Maria Theresa oferă posibilități de cazare în camere din buștean, material ales datorită unui număr mare de avantaje și beneficii. Cercetările arată că lemnul induce o stare de bine și sănătate doar prin simpla lui prezență, casele din lemn având multiple beneficii asupra corpului și minții asociate cu petrecerea timpului în natură: crește stima de sine și îmbunătățește starea de spirit; intensifică abilitățile cognitive; scade nivelul de stres, colesterol și tensiunea arterială. În plus, lemnul absoarbe excesul de umiditate din aer și îl eliberează atunci când aerul este foarte uscat, îmbunătățind calitatea acestuia. Astfel, lemnul creează un microclimat unic și o sursă de energie pozitivă.

Din dotarea camerelor fac parte: un televizor, dulap, birou, scaune, noptiere, pat dublu, suport valiză, scară și saltea în Prici. Accesul pe teresă se face din cameră iar accesul în camere se face din curtea interioară.

Capacitatea totală de cazare a conacului este de  52 locuri distribuite în 16 camere cu paturi duble și două apartamente: un apartament cu o capacitate de 8 locuri și un apartament cu o capacitate de 12 locuri.

Menționăm că în camerele de cazare se regăsește o saltea în Prici, accesul făcându-se din cameră pe o scară la etaj, destinat copiilor. Conacul nu are deocamdată camere amenajate cu paturi twin !

Mic dejun Sibian

Oaspeții au inclus în tariful de cazare micul dejun Sibian – un produs local susținut de Sibiu Turism.

Camerele si apartamentele conacului

Schite apartamente conac

Piscine și relaxare

În cadrul Conacului Maria Theresa veți putea beneficia gratuit de cele doua piscine în aer liber care sunt funcționale în sezonul cald începând din luna Iunie până în luna Septembrie, se pot folosi doar de persoanele cazate, zilnic între orele 10:00 și 19:00.

Stresul de la muncă și de la școală, efectele aglomerației, numărul din ce în ce mai mare de lucruri pe care trebuie să le faci și o alimentație haotică și nesănătoasă, pot să te transforme într-o persoană tristă. Dacă îți dorești o soluție prin care să te relaxezi, să obții un corp frumos și sănătos și să uiți pentru câteva zile de tot ceea ce nu este plăcut în viața ta, piscina și cazarea în mediu rural este o soluție excelentă. Înotul sau exercițiile aerobice din apă pot să ofere o varietate mare de avantaje și te pot transforma într-o persoană fericită.

Piscinele au o dimensiune de 12/4 m cu apa temperata, amplasate pe pontonul unei filigorii cu bar propriu amenajată rustic, ce se încadrează perfect la poalele munților în Mărginimea Sibiului.

Loc de joacă

În imediata vecinătate a piscinelor copii beneficiază de un loc de joacă gratuit doar sub supravegherea unui adult sau supraveghetor/animator.

Acceptam tichete de vacanta

Acceptam plata cu cardul

Misiunea noastră

Misiunea noastră este de a vă oferi o experiență ce vă va deschide toate simțurile. Credem cu tărie că acesta este locul care vă va schimba percepția despre ce înseamnă relaxarea în mediul rural, îmbinând confortul secolului XXI cu decorurile unui conac autentic pentru a scoate la lumină cele mai nobile sentimente ale oaspeților noștri.

Str. Victoriei Nr. 632, Comuna Orlat, Județul Sibiu
contact@conaculmariatheresa.ro
(+40) 746 481 199 | (+40) 758 023 480