Dejun Românesc la Conac

Dejun Românesc la Conac

Duminică, 15.04.2018, Conacul Maria Theresa din Orlat vă invită să vă ospătați cu un mic dejun românesc, între orele 10:00 și 12:30. Se spune că Dejunul este cea mai importantă masă a zilei unde se adună cu mic, cu mare pentru a servi împreună, în zilele răcoroase de primăvară bucatele din zona Orlatului. Veți fi învăluiți de o atmosferă nobiliară, slujitorii conacului având grijă de dorința fiecărui oaspete pentru o experiență inedită. „Săptămâna iaca-i gata, iute vine și răsplata. Să dăm boierului ce-i al boierului, spunem noi, și degrabă îți așternem în față o gătelniță irezistibilă“.

Oaspeții vor fi întâmpinați cu o selecție de brânzeturi și produse din lapte, brânză de capră, telemea de vacă, telemea de oaie, cașcaval afumat, caș proaspăt, urdă, unt de casă, iaurt natural și lapte. Bucătarii au selecționat și preparate din carne pentru a satisface cele mai pretențioase gusturi, pregătind jumeri și pastă de jumeri, slănină, șunculiță țărănească și pită cu untură de rață. De asemenea, la conac vor fi pregătite preparate calde, precum tigaia cu cârnăciori, carotfi și ou, tigaia cu șunculiță țărănească, ceapă și ardei, ouă fierte, ruladă de omletă, pâine în ou și salate și legume: salata verde, salata Dochia, salata de vinete și salata de boeuf, zacuscă, ridichii, lichiu cu varză și cozonac cu nucă, mix de semințe, cornulețe cu gem. „Organizăm acest eveniment pentru ca voi, cei ce locuiți în oraș să ieșiți din rutină și din stresul cotidian, pentru a vă bucura de o dimineață de primăvară în aerul proaspăt din Mărginime, de unde veți pleca plini de energie“ – cea mai devotată slujitoare a conacului, Carmen Siminie.

Doleanța pentru Dejunul Românesc la Conacul Maria Theresa este de 45 de lei pentru adulți și 20 de lei pentru copii. Vă așteptăm să deslușiți misterul conacului cu rezervări la numărul de telefon: 0758 023 480.

Conacul Maria Theresa este o pensiune cotată cu 5 margarete, situată în comuna Orlat, pe strada Victoriei la nr. 632, în județul Sibiu. Întregul complex turistic a fost creat și amenajat pentru familii cu copii și pentru grupuri organizate care doresc să descopere istoria și  frumusețea Mărginimii Sibiului.

Vă așteptăm!

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *