Din 2017

Misiunea noastră este de a vă oferi o experiență ce vă va deschide toate simțurile.

Credem cu tărie că acesta este locul care vă va schimba percepția despre ce înseamnă relaxarea în mediul rural, îmbinând confortul secolului XXI cu decorurile unui conac autentic pentru a scoate la lumină cele mai nobile sentimente ale oaspeților noștri.

16Camere
60Locuri - Sala conferinta
2Apartamente
2Piscine exterioare
120Locuri - Sala Carol
1Cramă – Wine Room
40Locuri - Sala Leopold
1. Muzică aleasă cu atenție.
Noi credem că lucrurile mici fac diferența. Muzica este un element important pentru starea de bine pe care vrem să o oferim oaspeților noștri de pretutindeni, de aceea la Conac veți asculta doar muzică de calitate. Însă în timpul evenimentelor private, muzica este aleasă de oaspeții de seamă ce ne trec pragul.
2. Mâncare tradițională și preparate gustoase.
Oferim o atenție deosebită mâncării și vrem să vă bucurați de cele mai delicioase și totodată sănătoase preparate. Avem un meniu variat, potrivit pentru fiecare gurmand ce ne onorează cu prezența pentru a se înfrupta cu preparatele noastre.
3. Decoruri și autenticitate.
Conacul Maria Theresa este decorat cu obiecte care vă vor transpune în secolul nobilimii. Spațiile Conacului vă vor bucura privirile, putând admira tablouri și obiecte de o frumusețe aparte sau vă puteți plimba prin grădini pentru a simți câte puțin din tradiția Mărginimii Sibiului, pentru a-l putea admira pe Ian, lebăda care se plimbă pe lac sau vă puteți bucura de terenurile de tenis și de lacul de pescuit.
4. Cazarea și comuna Orlat.
Spațiile de cazare sunt realizate pentru o relaxare bine meritată și pentru o vacanță de vis într-una din comunele Mărginimii Sibiului. Oaspeții se pot bucura de nenumărate plimbări pe colinele Orlatului, de priveliști cu turme de oi și de aerul proaspăt ce vă va revigora pentru întoarcerea în marile orașe.