Festin la #Conac!

Festin la #Conac!

 Trecerea dintre ani este semnificativă pentru fiecare dintre noi. Un nou an, planuri de viitor noi, așteptări mai mari, dorințe. Noi ne dorim ca oaspeții noștri să treaca în noul an într-un decor de poveste, potrivit atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici. La #Conac, revelionul înseamnă distracție, voie bună, o stare de spirit liber și mult frumos în jur.

Revelionul 2018 – 2019, pentru #Conac înseamnă dorința de a oferi oaspeților tot ce e mai bun pentru o vacanță de vis în Mărginime, departe de zgomotul orașelor aglomerate. Anul acesta, tema evenimentului este Maria Carolina. A treisprezecea fiică a Mariei Theresa și Francisc I, împăratul Sfântului Imperiu Roman. Maria Carolina a fost fiica care a semănat cel mai mult cu mama ei. A avut o relație foarte apropiată cu sora sa mai mică, Maria Antoaneta. Am ales ca în fiecare an, tema revelionului să fie reprezentată de una dintre fiicele Mariei Theresa, pentru a ține vie memoria acesteia și pentru a înțelege mai bine istoria #Conacului, pe care o veți afla vizitându-ne.

Punem la dispoziție oaspeților noștri pachete de 4 nopți cu mic dejun inclus, cina în data de 29 decembrie, prânzul și cina în data de 30 decembrie, urmată de seara de trecerea dintre ani, în care prânzul și cina festivă au incluse atât băuturile nonalcoolice, cât și cele alcoolice. În seara de 1 Ianuarie 2019 avem carnaval dress code, iar cina începe de la ora 18:00. Avem și un pachet dedicat celor care locuiesc în apropierea Sibiului, în valoare de 500 de lei, ce constă în petrecerea de revelion și carnavalul de a doua zi. De asemenea, în pachet sunt incluse spectacolul de magie, dj, dansuri populare – Ceata Junilor din Orlat, colindători de revelion și focul de artificii din centrul satului Orlat, județul Sibiu.

Prețul pachetului este în valoare de 2300 de lei de persoană, iar pentru copiii între 0 – 10 ani sejurul este gratuit dacă dorm în pat cu părinții, pentru copiii cu vârste cuprinse între 10 – 16 ani oferim o reducere de 50% din prețul pachetului, iar copiii peste 16 ani plătesc sejurul integral.

Pentru rezervarea fermă se achită avans cazare 100% în momentul rezervării, diferența se va achita  integral în ziua sosirii.

Slujitorii Conacului vă așteaptă să vă petreceți trecerea dintre ani într-un cadru magic!

Program artistic

DJ Dragoş începând cu ora 18:00
Cină festivă ora 20:00
Program folcloric – muzică populară ora 21:00; 22:00; 23:00
Ceata Junilor Orlat ora 23:30
Artificii în centrul Orlatului ora 24:00
DJ Dragoş până la ora 04:00

1 Ianuarie 2019
Carnaval ora 18:00 – 24 :00
Dj Dragoș 18:00 – 24:00
Cina festivă – bufet ora 19:00
Tombolă ora 22:00
Petrecere și voie buna!

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *