Nuntă la Conac

Conacul Maria Theresa vă invită să vă petreceți cel mai frumos moment într-un cadru nobiliar construit și destinat evenimentelor exclusiviste ce contribuie la marcarea evenimentului.

Conacul Maria Theresa împlinește visul oricărui cuplu care ne trece pragul, visul care va constitui nunta dorită. Un asemenea basm poate fi organizat cu până la 120 de invitați pe un nivel sau de până la 200 de invitați pe două nivele, în restaurantul #Conacului, decorat cu obiecte de artă care îmbie privirile și care crează o atmosferă de belle epoque.

Spațiul de dans oferă mirilor locul în care primul lor dans să devină ceva intim, desăvârșit și grațios, prin care privirile se întretaie de sentimente nobile, precum locul ales. Toată atenția invitaților va fi îndreptată spre personajele principale ale serii!

Fiecare nuntă devine o poveste frumoasă pentru miri, o poveste de care își aduc aminte cu drag, de aceea tot ceea ce ține de poveste trebuie să arate impecabil. Totul începe de la locația aleasă, o locație în care decorurile sunt oferite de #Conac în totalitate, cu fețe de masă special alese pentru aerul nobil pe care-l oferă zona Mărginimii, sfeșnice cu lumânări și șevalet cu oglindă pentru lista invitaților.

Meniurile pentru servirea mesei sunt prestabilite și încep de la 330 de lei de persoană, iar pachetul include și o cameră matrimonială gratuită pentru miri. Băuturile sunt asigurate de barmanii noștri profesionisti, începând de la cocktail-uri, long drinks-uri, shoturi, barista, etc., în cadrul unui open – bar all inclusive.

Nuntă Ana & Stelian

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Cum ți-ai imaginat povestea prin care începi o nouă etapă din viață și care este primul lucru pe care ți l-ai dori să-l vezi în dimineața de după?

Noi, la #Conac, ne imaginăm o nuntă pentru duci și ducese cu o dimineață superbă, într-un tablou feeric, o dimineață în care muntele îți oferă un echilibru aparte congruent cu aerul proaspăt din Mărginime. O ducesă care își bea cafeaua pe balconul #Conacului alături de duce și de un mic dejun nobiliar, așa cum s-a dovedit a fi și seara de poveste.

De ce să alegi Conacul Maria Theresa pentru nunta ta de basm?

Pentru că e un loc care îți oferă nenumărate posibilități de relaxare și distracție, precum piscine, teren de tenis, lac pentru cununie in aer liber, plimbări, loc de joacă pentru copii. Pentru că aerul din Mărginime este unic și te face să te simți ca nou după o seară de distracție. Priveliștea este minunată, iar slujitorii #Conacului vor face tot ce le stă în putință pentru ca nunta de vis să devină realitate.

Deasemeni beneficiați gratuit de locație pentru fotografii, pentru a pastra vie și memorabilă amintirea momentului special din viața dumneavoastră.

Servicii colaboratori

Oferim detalii pentru colaboratori în furnizarea anumitor servicii pentru:

– Aranjamente florale
– Organizatori/creatori de evenimente
– Fotografii și videografii
– Artiști pentru muzică live
– DJ pentru muzică mecanică
– Torturi și prăjituri
– Barmani profesionisti
– Animatori pentru copii

Vezi mai multe …

Misiunea noastră

Misiunea noastră este de a vă oferi o experiență ce vă va deschide toate simțurile. Credem cu tărie că acesta este locul care vă va schimba percepția despre ce înseamnă relaxarea în mediul rural, îmbinând confortul secolului XXI cu decorurile unui conac autentic pentru a scoate la lumină cele mai nobile sentimente ale oaspeților noștri.