Pezentare si capacitate

Restaurantul Carol este un loc cu poveste, ce a fost creat în cadrul Conacului, construit în prelungirea unor galerii subterane ce datează din anul 1730, construcție executată din cărămidă și piatră după arhitectura austriacă.
Restaurantul este decorat în stil Belle Epoque cu obiecte colectionate în decurs de 15 ani din țară sâși străinătate, obiecte cu istorie și povesti, meșteșugite la rang de artă.
De asemenea, oaspeții care ne-au vizitat încă de la deschiderea din vara anului 2017 ne-au donat obiecte prețioase dragi lor și nouă pentru a le înobila valoarea expunându-le. Apreciem și onorăm inițiativa lor și le mulțumim pe această cale.

Restaurantul Carol are o capacitate de 120 locuri situat la parter ce are acces la terasa din piațeta conacului care are o capacitate de 150 locuri unde organizăm evenimente private și publice în sezonul cald.

Restaurant
Restaurant

Descriere

Restaurantele Leopold și Ferdinand la etaj au o capacitate de 100 locuri ce au acces la terasa de la etaj cu o capacitate de 30 locuri.

Capacitate totală pentru evenimente indoor este de 220 locuri.

Specificul culinar al restaurantului este o bucătărie provincială cu preparate autentice pregătite după rețete culese de la bătrânii locului și interpretate de bucătarii Chefi ai Conacului, aducându-le un plus de savoare în fiecare farfurie. Aromele ierburilor și produselor locale sunt ingredientele potrivite pentru a readuce în amintirea nostră gustul copilariei. Pentru evenimente pregătim mai multe tipuri de meniuri prestabilite, încercând să acoperim cele mai pretențioase gusturi.

Programul este unul sezonier, în sezonul rece din luna Octombrie pana în luna Martie funcționam de vineri – duminică între orele 12 - 22 (ultima comandă), iar în sezonul cald începând din luna Aprilie până în luna Septembrie funcționăm de marți – duminică între orele 12 - 23 (ultima comandă).

Servirea în cadrul restaurantului se face a la carte iar în perioada de vară lucrăm cu un meniu restrâns de preparate ce se gătesc la * Plite Încinse în piațeta Conacului.

Evenimente la conac

Organizăm evenimente diverse în limita locurilor disponibile, personalizându-vă meniul până la cel mai mic detaliu, punându-vă la dispoziție spațiul potrivit pentru a completa evenimentul dumneavoastră:

  • Evenimente Vip
  • Evenimente corporate
  • Evenimente în familie
  • Nunți și petreceri diverse
  • Evenimente sociale și culturale
  • Evenimente artistice cu muzică live (în anumite condiții)
  • Evenimente de teatru și film
  • Evenimente cu muzică camerală
  • Festivaluri gastronomice
  • Evenimente la piscine în aer liber
  • Târguri și expoziții

Servicii colaboratori

Oferim detalii pentru colaboratori în furnizarea anumitor servicii pentru:

  • Aranjamente florale
  • Organizatori/creatori de evenimente
  • Fotografii și videografii
  • Artiști pentru muzică live
  • DJ pentru muzică mecanică
  • Torturi și prăjituri
  • Barmani profesioniști
  • Animatori pentru copii

Vezi mai multe ...

De asemenea, beneficiați gratuit de locație pentru fotografii, pentru a păstra vie și memorabilă amintirea momentului special din viața dumneavoastră.

Galerie Foto

Specificul culinar al restaurantului este o bucătărie provincială cu preparate autentice pregătite după rețete culese de la bătrânii locului și interpretate de bucătarii Chefi ai Conacului

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Meniul Conacului

Misiunea

Misiunea noastră este de a vă oferi o experiență ce vă va deschide toate simțurile. Credem cu tărie că acesta este locul care vă va schimba percepția despre ce înseamnă relaxarea în mediul rural, îmbinând confortul secolului XXI cu decorurile unui conac autentic pentru a scoate la lumină cele mai nobile sentimente ale oaspeților noștri.