Team building la #Conac!

Conacul Maria Theresa vă invită să vă petreceți team building-urile într-un cadru nobiliar.

Sala de conferințe este situată la etajul conacului și are o capacitate de 60 de locuri ce pot fi configurate în funcție de solicitările clienților. Sala este dotată cu videoproiector și flipchart și nu dispune de sistem audio.

Asigurăm servire coffe break în funcție de programul stabilit și de asemenea, oferim cazare și posibilitatea de servire a meselor a la carte sau cu meniu prestabilit pentru grupuri mai mari de 20 de persoane.

Sala de conferințe poate fi închiriată la un tarif de 100 lei pe oră .

52 locuri

Pentru cazare în cadrul Conacului vă informăm că capacitatea totală de cazare este de 52 locuri distribuite în 16 camere cu paturi duble (nu avem camere cu paturi single) și două apartamente: un apartament cu o capacitate de 8 locuri si un apartament cu o capacitate de 12 locuri.

Menționăm că în camerele de cazare se regasește o saltea în Prici, accesul făcându-se din cameră pe o scară la etaj destinat unui al treilea loc in cameră.

Știți care este diferența dintre un grup și o echipă?

Despre întâlnirile de firmă considerăm că grupul este constituit din două sau mai multe persoane care săvârșesc o acțiune comună sau pe care îi apropie ceva. Un grup au obicetive impuse din exterior, responsabilitatea revine conducătorului, care este ales desemnat și formal, iar o altă caracteristică a grupului este reprezentată de normele formale.

Echipa are un sens cu totul diferit, chiar dacă componența echipei poate fi aceiași ca a grupului din punct de vedere numeric. O echipă are obiectivele alese și asumate, responsabilitatea este distribuită între membrii echipei, iar finalizarea sarcinilor este reprezentat de rodul efortului colectiv. Echipa se bazează pe comunitate. Noi dorim să oferim tuturor organizațiilor posibilitatea de a-și forma o echipă. O echipă care să creadă în misiunea și viziunea organizației și să și-o asume, nu doar să respecte deciziile venite printr-o comunicare unidirecțională.

Pentru o comunitate puterincă  atât la nivelul companiilor, cât și la nivelul comunității în care acestea activează, team building-urile pot aduce oamenii mai aproape, pentru o colaborare mai bună. Atâta timp cât angajații se simt bine în mediul de lucru, compania nu va avea de suferit. Și credem acest lucru, pentru că un team building consolidează dialogul, reduce stresul, crește motivarea și cooperarea, permite o mai mare implicare din partea fiecărui membru al echipei și nu în ultimul rând, consolidează echipa. Vrem să sărim în ajutor companiilor care au grijă de angajați și caută locuri ideale pentru team building-uri.

Servicii colaboratori

Oferim detalii pentru colaboratori în furnizarea anumitor servicii pentru:

  • Ghizi locali pentru drumeții montane sau vizite la obiectivele de interes turistic din Sibiu și împrejurimi
  • Închirieri de biciclete
  • Închirieri de ATV-uri și mașini offroad
  • Fotografii și videografii
  • Artiști pentru muzică live
  • DJ pentru muzică mecanică
  • Torturi și prăjituri
  • Barmani profesioniști

Vezi mai multe detalii ...

Obiective turistice din Orlat

1. Gara Orlat – poartă de intrare în comună şi punct de începere al itinerarului turistic. Construită în anul 1897, odată cu calea ferată Sibiu – Vinţu de Jos.

2. Troiţa de pe Cetatea Scurtă (Acropola Orlatului) – monument ridicat în memoria eroilor români jertfiţi pe aceste locuri în septembrie 1916.

3. Cetatea SALGO (încercare de reconstituire) – ridicată în sec. al XIII- lea pe dealul Zidul.

4. Mănăstirea Sfânta Treime – lucrările au fost începute în anul 1992. Pictura interioară executată în frescă neobizantină a fost finalizată în anul 2000.

5. Fosta Şcoală grănicerească a Regimentului I român de graniţă (1764 – 1851) – în prezent aici funcţionează muzeul comunei Orlat.

6. Biserica romano-catolică.

7. Monumentul Eroilor – ridicat în memoria eroilor comunei Orlat, căzuţi la datorie în cele două războaie mondiale.

8. Casa Parohială – aici a locuit între anii 1910-1916 şi 1918 – 1919 preotul scriitor Ion Agârbiceanu.

9. Biserica Sfântul Nicolae – ridicată între anii 1792 – 1796.

10. Expozitie muzeala de icoane pe sticla, sala tesatorilor a comunei Orlat – deschisa publicului in 2018.

Misiunea noastră

Misiunea noastră este de a vă oferi o experiență ce vă va deschide toate simțurile. Credem cu tărie că acesta este locul care vă va schimba percepția despre ce înseamnă relaxarea în mediul rural, îmbinând confortul secolului XXI cu decorurile unui conac autentic pentru a scoate la lumină cele mai nobile sentimente ale oaspeților noștri.