Terasa Conacului

Terasa Conacului este amenajată în piațetă, un loc cu încărcătură istorică, ce a fost readus în actualitate în vara anului 2017, fiind poziționată în prelungirea restaurantului și a galeriilor subterane, șapte la număr, ce datează din anul 1730, construcție executată din cărămidă și piatră dupa arhitectura austriacă, care la acea vreme în perioada de domnie a împărătesei Maria Theresa erau în subordinea Regimentului Grăniceresc 1, destinația lor fiind folosite ca temnițe și apoi de depozit. Capacitatea terasei este de 150 de locuri și poate fi amenajată ca loc pentru servirea meselor a la carte și a organizărilor de evenimente private, evenimente cu muzică live, evenimente de teatru și fillm, festivaluri gastronomice specifice perioadelor sezoniere dedicate conservării tradițiilor românești.

Plite Încinse

Servirea preparatelor în perioada de vară se face cu un meniu restrâns de preparate ce se gătesc la * Plite Încinse în piațeta Conacului. Specificul provincial al restaurantului vă oferă specialități din carne de miel și oaie, proțap de miel, ciolan afumat, pulpă de vițel, păstrăvul de râu și multe altele, pregătite cu produse procurate de la producătorii locali din Mărginimea Sibiului. Aromele ierburilor și produselor locale sunt ingredientele potrivite pentru a readuce în amintirea nostră gustul copilăriei. Programul este unul sezonier, în sezonul rece funcționăm de vineri – duminică între orele 12-22 (ultima comandă) iar în sezonul cald începând din luna aprilie până în luna septembrie funcționăm de marți – duminică între orele 12 - 23 (ultima comandă).

Imagini cu terasa noastră

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Misiunea noastră

Misiunea noastră este de a vă oferi o experiență ce vă va deschide toate simțurile. Credem cu tărie că acesta este locul care vă va schimba percepția despre ce înseamnă relaxarea în mediul rural, îmbinând confortul secolului XXI cu decorurile unui conac autentic pentru a scoate la lumină cele mai nobile sentimente ale oaspeților noștri.